Форум   Проблеми и предложения   Запитване и евентуално предложение

Запитване и евентуално предложение

kameliq95_ 09 февруари 2019

Възможно ли е да се въведе опция "гледай играта на дадена маса"? И примерно ако не искаш да влизат да гледат да го забраниш.

Виж по-стари
karry 03 август

Здравейте,
на този етап Flash игрите са спрени и няма да са достъпни!

Liter_Djak 05 август

Здравейте! Може би днес също има проблем в отразяването на игрите по белот за дневната и месечна класация във висша и шампионска лига?Лек ден на всички изпълнен с позитивни емоции!

_SeVeNtH_SoN_ 05 август

Оправете си статистиките на Бесеница, не съм играл днеска изобщо а ми дава че съм -2000 точки

silenzio 06 август

Защо като маркирам във форума като прочетено изчезва и след известно време пак е червено?

zzccgg 13 август

Това наистина е доста досадно.

_Error_ 31 август

Възможно ли е,да се спре в играта Реми свалянето на карти наведнъж,масаво се практикува,и не се получава никаква игра,отсрещния играч не получава възможност да играе,като цяло не се получава никаква игра,а само ограбване.

Patience- 07 септември

Адмирации за промените . Имам предложение за свара играчи с чип повече от 2 милиона да не могат да играят на монте. Направете както беше ако нямаш вип и имаш повече от 500к да не можеш да играеш на малка маса.

angel_6 07 септември

съгласна съм с предложението на Patience-

Torquemada 20 ноември

Искам да се въведе опция:изгони партньора си от играта! Това, ще спести много нерви не само на участниците, а и на самите админи! Натискате бутона и премахвате дразнителя! Съответно на негово място можете да поставите две опции:продължи с бот или възможност за влузане на друг участник! Уверявам ви, че това, би решило много дългогодишни проблеми, които се случват тук! Не ми благодарете!

nepokolebima преди 1 ден

Не съм съгласна с предложението на Patience-

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22307